Szűrés

A(z) tévézési szokások kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan tévéznek a magyarok?

2020. augusztus 15. -

Gyakran elhangzik az utóbbi években, hogy a minőségi tartalmakat kínáló online videótáraknak és alternatív adásoknak köszönhetően újra a tévé aranykorát éljük. Az otthon töltött tavaszi hetekben az egyik legnagyobb streaming szolgáltató rekordszámú új regisztrációt ért el, de a Forbes szerint* majdnem minden új generációs platform népszerűsége növekszik. A streaming és VOD felületek hazánkban is egyre nagyobb teret nyernek, a Samsung legújabb kutatásában pedig ezek mellett a magyarok kedvenc műfajait és műsorait is vizsgálta. 

Tovább

Így használják a magyarok az okostévét

2018. november 22. -

Az okostévék az elmúlt években hatalmas fejlődésen mentek keresztül, és a magyar fogyasztók is egyre szélesebb körben használják ki a készülékek által nyújtott lehetőségeket. 

Tovább

Nem tartjuk a lépést a nyugattal televíziózás terén?

2018. október 2. -

Bár azt gondolnánk, hogy a legújabb trendek minden vonalon elérik az ifjúságot, így például egyre meghatározóbbak körükben az előfizetéses rendszerű, SVOD tartalomszolgáltatás, Közép-Kelet-Európában továbbra is a lineáris televíziózás viszi a prímet. A Wavemaker Hungary médiaügynökség kutatást végzett, melyben a televíziózással kapcsolatos fogyasztói szokásokat vizsgálta.

Tovább

Nem mindegy, hogyan nézed a foci VB-t!

2018. június 28. -

„Ne nézd közelről a tévét, mert elromlik a szemed!” Ki ne hallotta volna ezt a mondatot? De vajon valóban ez a legnagyobb probléma, vagy nem is számít, honnan és hogyan nézzük a készüléket? A foci VB kapcsán a tévénézés kérdése igen aktuális, hiszen ilyenkor azok is leülnek a képernyő elé, akik amúgy nem néznek gyakran televíziót. Az alábbiakban mindenre fény derül! 

Tovább